Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Turisthytta

Du kan bestille plass på Turisthytta online:

Booking

Sykkelutleie:
Du som overnatter på Bårdsgarden og går til/fra Kårvatn, Innerdalen og Vollasetra kan leie sykkel så du slipper å gå på den "kjedelige" asfaltveien. Syklene står der stien til Innerdalen og Vollasetra tar av fra Storlidalsvegen og på Bårdsgarden. Der står det også bruksanvisning. Det er ikke forhåndsbestilling. Vi kan ikke garantere at det alltid er ledige sykler, men vi prøver så godt vi kan.
Ta kontakt om du lurer på noe og gi oss gjerne tilbakemelding.

Verdens fineste sjølbetjeningshytte…..?
Da Kronprinsesse Sonja besøkte Turisthytta i 1982, karakteriserte hun turisthytta «…som det fineste selvbetjeningslosji i verden»

Bårdsgarden er Tronhjems Turistforening’s sjølbetjeningshytte i Storlidalen. Sjølbetjeningskvarteret er en dal av hovedbygning på garden. Gardsfolket bor i den andre delen, så her lever fastboende og turister vegg i vegg. På hytta er det 20 sengeplasser fordelt på 6 rom. Godt utstyr kjøkken med spisestue, stor peisestue, dusj og wc.

Det er 2 hunderom. Der er det bur som hunden må oppholde seg i innendørs.
Her har du, i tillegg mulighet til å kjøpe brød, egg, mineralvann og kart.
Herfra går turistforeningens merkede stier til Vollasetra, Innerdalen, Kårvatn, Vassendsetra, Trollheimshytta og Gjevilvasshytta. Som igjen kan ta deg videre rundt i Trollheimen eller over til nye fjellområder. Mulighetene er mange.
Trenger du gode råd og anbefalinger hjelper vi deg gjerne.

Ta gjerne kontakt for spørsmål om turforslag.


bilde

bilde

bilde

bilde

bilde

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn